Hur bra är Samsung Galaxy S9:s AR-emoji?

När Samsung tillkännagav Galaxy S9 var en av dess försäljningsargument möjligheten att skapa din egen augmented reality-emoji. Detta är i princip Samsungs svar på Apples Animoji, så om du någonsin velat ha en tecknad version av dig själv när du sjunger Jag vill ha det så, då har du chansen nu.

Ta ett snabbt foto av ditt ansikte så skapas en avatar på några sekunder. Vänd på kameran, så kommer den att snurra direkt tillbaka mot dig – om än med bättre tänder i mitt fall.

Det här är den typen av funktion som kan gå på ett av två sätt: det kommer antingen att vara en nyhet som du bara använder en gång, eller så kommer det att vara något du återvänder till gång på gång. Mig? Även om jag njöt av nyheten att skrämma min flickvän med störande animerade GIF-bilder, föreställer jag mig att det är något jag sällan kommer att använda.screen_shot_2018-03-08_at_11

Men allt beror på hur bra din likhet är. Så hur bra är S9-kameran på att stirra in i din själ och dra fram dina medfödda fysiska egenskaper? Vi fick medlemmar i Alphr- och Expertrecensioner-teamen att skannas för att definitivt svara på den frågan. Resultaten ingår nedan.

Klicka på varje porträtt för att vända det och se AR-skapandet nedan.

Vad tror du? Det är definitivt en blandad väska, men den lyckas dra fram vissa egenskaper hos människor, tycker jag – men det kanske inte syns på bara ett foto. Det här är i alla fall bara en liten del av Samsung Galaxy S9 – och du kommer att kunna läsa hela vår dom när recensionen går upp senare idag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *