Hur man tar bort ditt Philo-konto

Philo TV erbjuder en utmärkt tjänst för en rimlig månatlig prenumerationsavgift. Allt på Philo är ganska enkelt och okomplicerat, från registreringen till att titta på innehåll på flera enheter. Det finns dock en sak som är omöjlig att göra på Philo.

Hur man tar bort ditt Philo-konto

Om du undrar hur du tar bort ditt Philo-konto, bry dig inte. Det är omöjligt. Du kan inte ta bort ditt Philo-konto helt, men du kan säga upp din prenumeration. Det enda du kan ta bort är dina Philo-profiler, en relativt ny funktion som låter dig anpassa tittarupplevelsen.

Läs vidare för mer information och guider för dessa åtgärder med tydliga steg.

Hur du avslutar ditt Philo-konto

Philo arbetar på samma princip som de flesta andra streamingtjänster. Det ger dig en gratis provperiod för att se om du gillar tjänsten, och när testperioden går ut kan du antingen avbryta den eller fortsätta titta. Om du bestämmer dig för att fortsätta använda Philo måste du betala den vanliga månadsavgiften.

När du avbryter tjänsten kommer du fortfarande att kunna fortsätta använda den till slutet av den faktureringsperioden. Eftersom Philo kostar $20 för tillfället, kanske du vill avbryta prenumerationen om det inte är användbart för dig längre. Det är det närmaste du kan göra för att ta bort ditt Philo-konto.

Det är också lätt att komma tillbaka och prenumerera igen om du skulle ändra dig. Philo kommer att behålla din information så att den andra registreringen blir ännu enklare. Hur som helst, så här avslutar du ditt Philo-konto online:

  1. Besök den officiella Philo-webbplatsen och logga in på ditt konto.
  2. Öppna din kontosida.
  3. Rulla ned och klicka på alternativet Avbryt mitt konto.
    philo

Vad är Philo-profiler?

De flesta som använder streamingtjänster delar sina konton med vänner och familj. Det är ett bra sätt att spara pengar – att betala en istället för flera abonnemang. På Philo kan du ha så mycket som tio separata profiler.

Varje profil har separat inloggningsinformation, visningshistorik och innehåll som de har sparat för senare visning. Den här funktionen är tillgänglig på Philo sedan slutet av 2018, och det är ett välkommet tillägg.

Istället för att slåss om fjärrkontrollen kan du och dina nära och kära ha separata, anpassade tittarupplevelser på Philo, med olika profiler. Så här lägger du till en ny profil:

  1. Starta din webbläsare och logga in på ditt Philo-konto.
  2. Välj din profilikon från menyn högst upp på sidan.
  3. Välj Lägg till profil. Du kan också byta profil här.
  4. Klicka på knappen Lägg till (+) till höger.
  5. Skriv in ett namn för profilen och välj en avatar.
  6. När du är klar väljer du Klar.

Du kan också använda den här menyn för att redigera din profil (ändra namn eller avatar) eller lägga till ett e-postkonto eller mobilnummer till den.

philo kanaler

Hur man tar bort din Philo-profil

Nu ska vi ta en titt på profilradering på Philo. Så här gör du:

  1. Logga in på ditt Philo-konto med en webbläsare.
  2. Klicka på din profilikon från menyn högst upp på skärmen.
  3. Välj Byt profiler, följt av Redigera profiler.
  4. Tryck på profilen du vill ta bort.
  5. Välj Ta bort denna profil och bekräfta med Ta bort profil.

Du bör veta att du kan ta bort alla sekundära profiler, men inte den första, även kallad primärprofilen. Du kan inte ta bort den här, som vi sa i början. Du kan inte ta bort ditt Philo-konto eller din profil eftersom företaget behåller din information om du bestämmer dig för att komma tillbaka och börja använda tjänsten igen.

Alla dina sparade program kommer att finnas där när du kommer tillbaka. Även om vissa människor vill ta bort sin profil helt, är det här alternativet fortfarande inte tillgängligt. Du kanske kan kontakta Philos officiella support och fråga dem direkt.

Du kan också skapa, redigera och ta bort Philo-profiler på din Amazon Fire TV eller andra kompatibla Fire-enheter. Stegen är desamma som med webbläsaren, så följ dem gärna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.