Hur man tar bort ett PicsArt-konto permanent

Om du har bestämt dig för att flytta från PicsArt till en annan fotoredigerare och du vill ta bort ditt konto, kommer det inte att ta upp mycket av din tid. Ibland, även om du gillar vissa appar, kan det också vara användbart att testa nya.

Hur man tar bort ett PicsArt-konto permanent

I den här artikeln får du reda på allt du behöver veta om att ta bort ditt PicsArt-konto permanent och avsluta din prenumeration i tid.

Ta bort ditt PicsArt-konto för alltid

Att ta bort ditt konto är en ganska enkel process, och vi kommer att förklara allt steg för steg här.

  1. Öppna PicsArt-appen på din enhet.
  2. Tryck på fliken din PicsArt-profil.
  3. Tryck på ”Redigera profil”.
  4. Rulla ned och tryck på ”Ta bort profil.”
  5. Välj sedan anledningen till att du raderar din profil och tryck på ”Ta bort profil” en gång till.

Om du lyckades gå igenom alla dessa steg och ta bort ditt PicsArt-konto är det sista steget att avinstallera appen från din enhet.

Men om du har en PicsArt-prenumeration finns det några ytterligare steg du måste gå igenom. Att ta bort ditt PicsArt-konto permanent blir möjligt när du avslutar alla dina prenumerationer.

Hur avbryter jag din PicsArt-prenumeration?

Att avsluta din PicsArt-prenumeration måste göras via webbplatsen piscart.com, Google Play eller Apple Store, eftersom det är det säkraste sättet att avbryta prenumerationer och ta bort ditt konto. Så här avslutar du ditt konto från den officiella webbplatsen:

  1. Gå till Picsart.com.
  2. Logga in på ditt PicsArt-konto.
  3. Klicka på din profilikon i det övre högra hörnet.
  4. Gå till ”Inställningar” och tryck på ”Prenumerationer”.
  5. Tryck på ”Avsluta prenumeration.”

Hur avbryter jag din PicsArt-prenumeration på andra enheter?

Användare av PicsArt som registrerade sina prenumerationer på Google Play och Apple Store måste använda samma plattformar för att komma åt sina profiler i händelse av att prenumerationen avbryts.

Hur man tar bort PicsArt-konto

Om du vill avsluta din prenumeration på Google Play behöver du göra så här:

  1. Gå till Google Play.
  2. Kontrollera om du är inloggad på rätt Google-konto.
  3. Till vänster klickar du på alternativet ”Mina prenumerationer”.
  4. Välj den prenumeration du vill avbryta och klicka på ”Hantera prenumeration” och ”Avbryt prenumeration.”
  5. Klicka på Ja i popup-fönstret för bekräftelse.

Om du prenumererar på en Apple-enhet behöver du göra det här:

  1. Öppna Inställningar.”
  2. Skriv in ditt namn.
  3. Tryck på ”Prenumerationer”.
    Om du inte kan se dessa alternativ, gå till App Store och hitta ”Prenumerationer”.
  4. Tryck på prenumerationen för PicsArt och hitta alternativet ”Avbryt prenumeration”.

På så sätt kan du vara säker på att du har sagt upp alla dina prenumerationer, så att de inte oväntat förnyas utan din tillåtelse.

Vad är enhetsbegränsning på PicsArt?

Första gången du loggar in på ditt PicsArt-konto ansluter din enhet automatiskt till ditt konto och du kommer att kunna lägga till högst tio olika enheter. Det här alternativet är viktigt eftersom det förbättrar ditt kontos säkerhet samtidigt som du synkroniserar allt ditt arbete.

Varför skulle du ta bort enheter som är länkade till ditt konto?

Det finns många anledningar till att ta bort länkade enheter. Vanligtvis glömmer du hur många datorer, telefoner och surfplattor du har anslutit och för att en ny enhet ska komma in måste andra tas bort från listan.

Om du säljer eller ger bort en av enheterna är det avgörande att logga ut från alla appar du har använt.

Slutligen, om du har förlorat åtkomsten till en av dina enheter eller inte kan komma åt dina appköp, är det ett tecken på att du bör ta bort enheten och försöka återansluta den. Om du tar bort ditt konto är det också bättre att ta bort alla enheter än att logga ut manuellt från varenda en av dem.

Hur tar man bort enheter kopplade till ditt konto?

När du har avslutat din prenumeration kan du ta bort alla dina enheter och förbereda dig för radering av kontot. Så här tar du bort länkade enheter i några enkla steg:

  1. Öppna PicsArt-appen och öppna din profil.
  2. Klicka på de tre prickarna överst på skärmen och hitta ”Inställningar”.
  3. Hitta ”Hantera enheter” och tryck på den.
  4. Nu när du ser listan över alla dina enheter väljer du de du vill ta bort länken till.
  5. Hitta alternativet ”Ta bort länk” och klicka på ”Bekräfta”.
  6. Din enhet har tagits bort.

Funderar du på att flytta till en liknande app?

Om du letar efter en annan app som kan fylla i luckan, finns det en myriad av alternativ. Vi kommer att nämna två gratis PicsArt-alternativ som du bör överväga att prova:

  1. Canva är en av de största plattformarna för fotoredigering och design. Den erbjuder många mallar för användare som vill skapa inbjudningar, affischer och presentationer. Den har en gratisversion som låser upp dess grundläggande funktioner, och den har en fantastisk mobilapp.
  2. Stencil är ett bildskapande verktyg med ett enkelt gränssnitt och användbara verktyg för att designa inlägg på sociala medier. Den har en gratisversion som ger dig tillgång till ett omfattande materialbibliotek som är mer än tillräckligt för alla nybörjare.

Ta bort PicsArt-konto permanent

Vill du stanna kvar med PicsArt?

Eftersom de flesta sociala medier-användare behöver en app för att redigera sina inlägg, är det praktiskt att känna sig runt dem. Oavsett om du använder PicsArt eller någon annan app kan du ta en paus från den för att inse om det är ett nödvändigt verktyg för dig eller inte.

Nu när du vet hur du tar bort ditt PicsArt-konto och avslutar alla prenumerationer framgångsrikt, kan du prova en ny fotoredigeringsplattform. När du bestämmer dig för att återvända till PicsArt kan du gå med igen via ett nytt konto på nolltid.

Har du använt PicsArt? Gillade du att använda dess funktioner och filter?

Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.