Microsoft Office Outlook 2010s nya vy för mötesförfrågan

Mötesförfrågan för Microsoft Office Outlook 2010Outlook 2010 är utan tvekan den mest förändrade av alla Microsoft Office 2010-applikationer, som drar nytta av det mycket omtalade Ribbon-gränssnittet. Även om min första reaktion när jag såg det var en liten chock, eftersom du får en mängd alternativ när ofta allt du vill göra är att svara eller ta bort, ser jag redan fördelar.

Microsoft Office Outlook 2010s nya vy för mötesförfrågan

Den primära bland dessa, såvitt jag är orolig, är den nya synen på mötesförfrågan. Inte så mycket i organisationsfasen – det finns inga större innovationer där – utan i synen som presenteras för inbjudna medlemmar.

Förut fick du bara ett enkelt meddelande för att säga om mötet krockade med ett annat, och en liten kalenderknapp så att du kunde gå och kolla, men nu är din dag faktiskt integrerad i e-postmeddelandet om mötesförfrågan – enligt skärmdumpen ovan.

Plötsligt är det mycket lättare att se om du behöver ordna om ett annat möte eller inte eller om det bara är en påminnelse om att du dök upp där, och inte ett riktigt möte alls.

Jag använder nu Office 2010 som min huvudsakliga kontorssvit, så om du har några önskemål om ämnen för framtida inlägg så låt mig veta. Till exempel kommer jag att använda rutan ”Snabbsteg” i ilska under de närmaste dagarna, och jag kommer att vara intresserad av att se om det går snabbare med Outlook … eller bara kommer i vägen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *