Samsung har lanserat en konstig, mycket tvivelaktig hypnoterapisajt för att hjälpa dig att glömma tv-program

Ingen gillar att bli påmind om sin dödlighet på en tisdag morgon, utan en hemlig sanning: vi har bara ett begränsat antal dagar, timmar och minuter på denna jord. Om du, med hänsyn till världens oändliga prakt, har bestämt dig för att det bästa sättet att använda den här tiden är att titta på TV-program som du redan har sett, då har du tur. Samsung Electronics Nordic AB erbjuder nu en gratistjänst som hjälper dig att glömma alla vändningar i ditt favoritprogram, så att du kan se dem på nytt.

Samsung har lanserat en konstig, mycket tvivelaktig hypnoterapisajt för att hjälpa dig att glömma tv-program

Specifikt är Samsungs svar frivillig minnesförlust, via en 18-minuters hypnoterapisession som levereras via sin egen portal. En portal som verkar något upptagen av att sälja en QLED-TV till dig, precis som alla pålitliga läkare med ett öga för intäktsgenererande möjligheter.

Du skulle hoppas att de skulle använda dessa intäkter för att anställa en anständig översättare för den engelska versionen, men tydligen inte. Sajten lovar att ”ge dig möjligheten att återuppleva din favorit-TV-serie med samma spännande känsla som du hade första gången du såg den”. Åh herre, anmäl mig!

Jag kunde glömma varje twist av Breaking Bad! Jag kunde glömma att någon gjorde Sex and the City 2! Jag skulle kunna gå riktigt meta, och glömma glömskan i Eternal Sunshine of the Spotless Mind!glöm_tv_program_med_samsungs_tveksam_hypnoterapi_-_3

Den första sidan inger inte så mycket förtroende. Jag blir ombedd att kryssa i en ruta som bekräftar att jag är över 18 och ”medveten om att hypnosen kan ha verklig effekt [sic]”. Jag brukar inte läsa villkoren för dessa saker, men jag är nyfiken på vad jag kan tänkas gå med på vid det här laget:samsung_hypnosis

Jag har sett frukostflingslådor med högre ordantal än så här. Om jag tvivlar på att jag är frisk nog för utmaningen, ”Jag garanterar att jag kommer att kontakta en läkare innan jag tar del av [sic] upplevelsen” Jag pausar en kort stund för att begrunda min läkares förbryllade reaktion på denna fråga, och jag bestämmer mig för att bara kasta mig in i upplevelsen.

Ett fullsatt kontor är förmodligen inte platsen att ha en hel session med hypnosterapi, så jag doppar in och ut och hypnoterapeuten Fredrik Praestos lugnande röst börjar tjata om gaseller av någon anledning (fanns det en gasell i Breaking Bad? kommer inte ihåg – så det kanske fungerar?).

Jag lyssnar inte på allt (jag jobbar ju nominellt, trots allt), men jag doppar tillbaka då och då för att höra en röst som uppmuntrar mig att tänka på hur spännande det skulle vara att se utan spoilers av mitt eget minne. ”Allt ”wow”, allt ”det här är spännande”, säger Praesto med en ton som antyder att han inte delar manusets entusiasm.

Tjugo minuter senare och skärmen berättar glatt att hypnosen är klar. ”Ta ett par djupa andetag och fokusera på hur din kropp och själ mår”, står det i texten. Okej. För bästa resultat bör jag sova en natt innan jag tittar på TV-programmet igen. Kan göra! Åh, och jag borde överväga att köpa en Samsung QLED-TV också. Visst varför inte? Tack doktor!glöm_tv_program_med_samsungs_tveksam_hypnoterapi_-_2

Upplevelsen avslutas med att föreslå att jag delar min erfarenhet med hashtaggen #unspoilme, för om det är något som terapi behöver så är det en viral marknadsföringskampanj. I skrivande stund, två personer har använt denna hashtag, och den senaste tiden var tre år innan Dr Samsung började erbjuda alternativ medicin med en bibeställning av försäljningen. Åh.

Glad att hjälpa.

Du kan prova själv här borde ha dig bokstavligen inget bättre att göra med 20 minuter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *